Få det fulde udbytte af XBRL

Folketinget har vedtaget en lov om at regnskaber skal inberettes digitalt i det såkaldet XBRL format, der findes derfor allerede en del værktøjer på markedet som kan både redigere og læse digitale regnskaber, men som det eneste kommercielle produkt kan Oracle XBRL lagre og behandle store mængder af digitale regnskaber.

Oracle XBRL giver en Enterprise klasse løsning for indsamling, opbevaring, forespørgsler, analyse og styring af store mængder XBRL indhold. Oracle XBRL understøtter end-to-end behandling og validering af XBRL indhold på vej ind eller ud af Oracle Databasen. Oracle XBRL giver udviklere og brugere af XBRL indhold mulighed for at udvikle, implementere og administrere applikationer, der udnytter alle fordelene ved XBRL modellen.

Når et regnskab i form af et XML dokument (så kaldt instans) bliver indsat i Oracle XBRL databasen, så bliver den først valideret mod taksonomien og derefter fladet ud i en relationel database, og af den relationelle form kan man lave afledede repræsentationer som kan bruges af BI værktøjer, samtidigt at XML dokumentet bevarer sin oprindelige form.


Oracle XBRL databasen integreres let med Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition (OBIEE) for analyser og rapportering eller med letvægts produkter som Excel, ligeledes kan Oracle XBRL databasen integreres med interaktive udviklingsmiljøer (IDE'er) og designværktøjer til at oprette og redigere XBRL taksonomier. Administration af instanser kan gøres så enkelt som træk-og-slip i f.eks. Windows Explorer.

For yderligere information
Gordon Flemming
gfs@miracleas.dk
+45 53747233

 

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading

Month List

RecentPosts